Städfirma i Stockholm {Städföretag, Städhjälp, Städfirma },{Sandstensvägen 11},{Galu Clean Service Sandstensvägen 11 137 63 Jordbro Sverige},{137 63},{Sweden},{ 0762-828402}
Sandstensvägen 11 137 63 Galu Clean Service Sandstensvägen 11 137 63 Jordbro Sverige
Phone: 0762-828402

Ta bort illaluktande lukter | Städfirma i Stockholm

Ta bort illaluktande lukter

Städfirma Stockholm
Trött på att Städa?
January 31, 2017
Städfirma Stockholm
Att anlita en städfirma till hemmet
February 13, 2017
Rate this post

Du kommer hem och möts av en obehaglig gammal fisklukt. Lukten kommer från kylskåpet. Plocka först bort all maten i kylen innan du skrider till verket. Sedan kan du börja skrubba i kylskåpet och du kan använda dig av ättika, bikarbonat på en trasa eller en svamp. Gå loss ordentligt och tvätta noga med en ny våt trasa efteråt. Efteråt kan ställa en burk med bikarbonat inne i kylskåpet. Det ska ta döden på den obehagliga lukten. Du kan även ta till ett annat knep för dåliga lukter i ditt kylskåp. Då behöver man lite bomull som man doppar i lite vaniljextrakt. En hederlig citron kan också råd bot mot dåliga lukter från kylskåpet. Droppa citronjuice på en tvättsvamp och låt den stå i kylen i många timmar. Ett effektivt sätt att få bort dofter som man helt enkelt inte kan leva med.

Hemstädning, Flyttstädning & Städfirma i Stockholm

Tomatjuice kan faktiskt hjälpa till också om du skulle drabbas av dålig lukt från både kyl och frysen. Flytta bort det som luktar och gnugga insidan med en trasa som har blivit doppad i tomatjuice. Ta en fuktig trasa med tvålvatten och torka sedan bort.

Lakan och kläder kan också börja att lukta illa. Det är då rekommenderat att lägga dina lakan i ren hink fylld med vatten och lite ättika. Tvätta sedan dina lakan i tvättmaskinen. Du kan ta som vana att tvätta dina kuddar och täcken var tredje månad. Vädra ditt sovrum varje dag så slipper du mötas av otrevliga lukter.

I avloppen kan det också leta sig upp lukter som man helst inte vill känna av. Häll i ättika och bikarbonat och låt blandningen verka i en halvtimme. Skölj sedan avloppet rikligt med varmt vatten. Diskmaskinen kan också börja att lukta. Plocka först ut all disk sedan kan du ta ättika i maskindisk facket och köra på ett snabbprogram.

STÄDFIRMA STOCKHOLM

Gamla möbler och garderober kan avge en trist instängd doft. Det kan du få bort med hjälp av att placera ut skålar med ättika. Låt stå i garderoben eller bredvid din möbel över natten.
I hallen står det ett par svettluktande skor. Första hjälpen blir att hälla i bikarbonat i skorna och låt dom stå sådär hela natten. På morgonen ska skorna dammsugas och torkas ur. Tänk på att du ska växla skor ofta och ställ gärna ut dina skor på vädring.

Efter en fest kanske dina gäster eller du själv har rökt cigaretter. Röklukten sätter sig snabbt i rummet. Du kan ställa ett glas som är fyllt med vinäger eller ättiksprit. Denna blandning drar åt sig lukten så att den försvinner. Obehaglig rök doft kan även tas bort om du blandar en skål med citrongräs, ättika, bergamott och vatten. Ställ mitt i rummet och lukten borde försvinna.

Brödlådan i köket kan också börja att lukta gammalt och instängt. Ta och krossa några pepparkakor och tillsätt lite kryddnejlikor i brödlådan. Detta kommer garanterat att få bort den trista lukten.
Till sist brukar husets katt ha en kattlåda. Den brukar ge dålig lukt. Den kan du lätt rengöra med natriumbikarbonat. Tänk på att förebygga dåliga lukter i ditt hem och agera så snabbt som möjligt när du känner att något luktar illa.

Visit: STÄDFIRMA STOCKHOLM