Hemstädning, Flyttstädning & Städfirma i Stockholm

Ett renare hem med oss på Städfirma Stockholm

Vi på Städfirma Stockholm har den kompetenta yrkesskicklighet inom städning som just du söker efter. Vi tar städning på största allvar och vi anser att du som kund ska bli totalt nöjd med våra tjänster. Städfirma erbjuder dig följande service: Hemstädning Kontorsstädning Visningsstädning Storstädning Flyttstädning Fönsterputsning

STÄDFIRMA STOCKHOLM

I en alltför stressfull vardag med både arbete och familj kan det vara skönt att låta en professionell städare att träda in i ditt hem och sköta både den lätta städningen och den allt så viktiga storstädningen. Städfirma vill underlätta för dig i det knepiga vardagspusslet och bidra till att ditt hem blir en hälsosam och trivsam plats för dig och din familj. Våran städpersonal är professionell och ansvarsfull i sina uppdrag. Du kan med trygghet anlita Städfirma . Vi skräddarsyr gärna ett alternativ som passar in på dig.

Prova våran storstädning

Våran storstädning tillhör Stockholms allra bästa. Städfirma gör bokstavligen rent från golv till tak. Vi dammsuger rent i varje rum och vrå. Våttorkning sker sedan av samtliga golv. Vi dammar av på alla tänkbara lister och alla fönsterbrädor hemma hos dig. Ingen liten detalj lämnas åt slumpen för våran tränade städ personals ögon. Där du kanske skulle ha missat en fläck, så har vi redan lokaliserat den och tagit bort den. I köket rengör vi alla skåpluckor, både in och utvändigt. Spisen blir skinande ren och ugnen blir avfettad och ser ny ut efter våran städning. Köksfläkten blir också ordentligt rengjord samt diskho, kakelväggar och sopskåpet. Vi torkar av alla befintliga köksbänkar och ser till att alla element, stolar och bord blir dammfria.

Städfirma tar sig an ditt badrum också vid en storstädning. Där fokuserar vi på att rengöra WC, handfat och badkar. I övriga rum såsom sovrum och vardagsrum brukar vi dammtorka alla möbler, bordsytor, lister, lampskärmar och tavelramar. Tveka inte att anlita oss vid storstädning.

Vi städar upp i din arbetsmiljö

Städfirma anser att en ren kontorsmiljö skapar en hälsosam miljö och bidrar till gladare kontorspersonal. Som kommer att prestera bättre på sitt jobb om omgivningen känns fräsch. I ett smutsigt kontor kommer bakterierna att frodas och det i sin tur bidrar till att sjukdomar kommer att lättare att spridas. Vi torkar alla hyllor och tar bort fläckar på skrivbord och dörrar. Tömmer papperskorgar och dammsuger mattor och golv fria från dammpartiklar.

En välstädad trappa i ett trapphus eller i en offentlig byggnad blir lite som husets ansikte utåt. Det signalerar till dess besökande att detta är en byggnad som är välskött och har en bra organisation bakom sig. Städfirma städar hissen och dammsuger och våttorkar trappan. Allt för att ditt trapphus ska se presentabel ut.

Fönsterputsning är en svår konst att utföra. Det är vanligt att resultatet inte blir som man har tänkt sig. Våra proffsiga fönsterputsare på Städfirma har den rätta utrustningen och rengöringsprodukter som ger dig glänsande fönsterrutor.

Städfirma i Stockholm är alltid i rörelse

Om du är i flyttartagen så kan Städfirma rekommendera våran noggranna flyttstädning. Våra medarbetare är kunniga och sätter genast igång när din bostad är tömd på bohaget. Vi har med eget städmaterial och rengöringsmedel som behövs för att din gamla hem ska bli som nytt för nästa boende. Vi rengör alla rum grundligt och ser till att alla dörrar, ramar, fönsterbrädor, element, kontakter blir ordentligt rengjorda. I köket blir alla köksluckor rena in och utvändigt. Köksfläkten blir avfettad och kranarna i köket blir upputsade. Alla garderober blir dammfria och rengjorda. I badrum rengör vi kakelväggar, golvbrunnar, golvlister och ventiler. Badkar eller duschkabin blir rengjorda till sin forna glans och vi dammsuger och våttorkar här också. Övriga förvaring områden blir rena.

Städfirma i Stockholm är stolta över att kunna erbjuda att vi kan hjälpa till vid visning städningar. Vi har erfarenheten och kunskapen om hur man ger ett gott intryck på spekulanterna som är intresserad av ditt hus eller lägenhet. Vi känner till att bostaden kan vara inredd med toppmoderna möbler och se trendig ut, men den kommer inte att locka potentiella köpare om inte bostaden är fräsch och ren. Helhetsintrycket är viktigt när man ska sälja sin bostad.

När du anlitar oss får du utbildat städteam som städar utifrån dina behov och önskemål. Tveka inte med att kontakta oss för en kostnadsfri offert.SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog rabattkoder och länkkatalog - Gratis länkkatalog