Städfirma i Stockholm {Städföretag, Städhjälp, Städfirma },{Sandstensvägen 11},{Galu Clean Service Sandstensvägen 11 137 63 Jordbro Sverige},{137 63},{Sweden},{ 0762-828402}
Sandstensvägen 11 137 63 Galu Clean Service Sandstensvägen 11 137 63 Jordbro Sverige
Phone: 0762-828402

Spar tid och städa mindre | Städfirma i Stockholm

Spar tid och städa mindre

Städfirma Stockholm
Vårda dina möbler
January 17, 2017
Städfirma Stockholm
Trött på att Städa?
January 31, 2017
Rate this post

Att städa tycker många är tråkigt. Det tar både tid och energi. Men om man har som mål att få ett skinande resultat så är det värt den jobbiga mödan som krävs för att få ett fräscht och tilltalande hem.För att spara tid är det klokt att investera i att skaffa en tvätt och diskmaskin. Då minimerar man tiden på att besöka tvättstugan och att diska för hand kan ibland ta sin tid.

Bryt upp med dina dåliga vanor

Att hålla snyggt omkring sig handlar oftast om att bryta dåliga vanor. Om du är person som kommer hem från jobbet och kastar dina skor omkring sig och låter jackan ligga på golvet, så är det dags att tänka om. Dessa ovanor letar sig snart in på olika områden i ditt hem. Att kasta papper och tomma kartonger överallt skapar till slut ett obehagligt kaos. Du förtjänar att komma hem till ett harmoniskt och välstädat hem efter en lång arbetsdag.

Det är klokt att införskaffa förvaringslådor. Det finns gott om snygga förvaringslådor i inredningsbutiker Det är bara att gå dit och se vilken låda som passar i ditt hem. Tänk på att du ska lådor i olika storlekar. Små lådor passar i skrivbordslådan. Där kan du lägga små saker såsom pennvässare, suddgummin, tejp och gem. Större lådor kan man förvara böcker, barnens leksaker och elektronik. Mellanstora lådor kan placeras i din byrå. Där kan du vika ihop dina kläder och förvara dom på ett praktiskt och snyggt sätt. Skor du inte använder kan läggas undan i en låda och förvaras i en garderob. Jackor ska hängas på krokar eller hellre hängas upp på galgar i hallen.

Visit: STÄDFIRMA i STOCKHOLM

Låt inte smutsen komma in i hemmet genom dörren. Att ha en dörrmatta som fångar upp smutsen från skorna är klokt.
Försök att alltid hålla ditt badrum rent. Spola gärna av ditt handfat varje dag och städa toalett och badkar ofta. På så sätt sparar du ytterligare in på tid och du märker att du slipper att städa i tid och otid.

Ordning och reda

Att slänga strumpor och kläder omkring sig i sovrummet är ingen bra vana. Försöka att ändra denna fula ovana. Om ett plagg är smutsigt och använt ska du genast ta det och slänga ner i tvättkorgen. Ett hem där man vandrar runt bland smutstvätt är både ohygieniskt och skapar ett oroväckande kaos. Du underlättar för dig själv om du börjar med att bryta denna ovana.

Du kan gärna börja med att lägga till med den goda vanan att plocka upp efter dig själv i ditt hem. Om du befinner dig i vardagsrummet och är i begreppet att bege dig till ditt kök så kan du blicka ut över rummet och se efter om det står muggar eller glas på bordet. Då tar du med dig disken till köket och ställer in den i diskmaskinen. Kanske du har slängt en använd tröja på golvet. Ja, då kan den också plockas upp och följa med till tvättkorgen.
Genom att kunna plocka upp efter sig skapar du en god ordning och ett trivsamt hem.